fbpx
Сьогодні
Фото 20:20 06 Лип 2018

Дружня ініціатива: українці вшосте приєдналися до акції "Візьми собаку на роботу"

Сьогодні, 6 липня, 475 собак по всій Україні провели робочий день в офісах разом зі своїми господарями. До Всеукраїнського дня "Візьми собаку на роботу" приєдналися у 53 містах. Найбільше учасників у Києві, Запоріжжі, Львові, Чернігові та Дніпрі.

Візьми собаку на роботу

Організатори акції вважають, що така ініціатива змінює статус собак у суспільстві та розвиває дружню до тварин інфраструктуру в Україні.

Перш ніж взяти участь в ініціативі, учасникам акції радили спитати в колег, чи немає в кого алергії на шерсть, а також спитати у керівництва, чи можна брати тварин до офісу.

#мійсобаканароботі #club4paws

Публикация от Kravchenko Oleksiy (@sobachka_tubik)

#Сюрпризка на работе☺. Сегодня я удовольствием присоединилась к Шестой всеукраинской акции #возьмисобакунаработу, которая развивает дружественное отношение к четырелапым в нашем обществе. В прошлом году более 50 кампаний поддержали этот проект. А в этом году в этот список добавилась и кампания #vodafone_ukraine. Спасибо коллегам, ведь такая инициатива изменяет не только статус животных в обществе, но и атмосферу в офисе. Больше улыбок и позитива☺ 🐕❤ Спасибо организаторам #club4paws за такую чудную идею, незабываемый опыт и подарки👍#мійсобаканароботі #водафонукраїна #собакоребенок #мывответезатехкогоприручили #спасинепокупай

Публикация от Lyubov (@lyuba___a)

#мійсобаканароботі#club4paws.♥

Публикация от O.Bohdanivna (@olyashtepuk)

💪🐕#мійсобаканароботі#club4paws

Публикация от @ sashan_bogdanov

Один раз на рік люди у всьому світі беруть своїх собак на роботу, щоб усім навколо стало веселіше. Українські власники собак приєдналися до цієї ініціативи 6 липня.

Перший день "Візьми собаку на роботу" відбувся 19 років тому в США, в ньому взяли участь більше 300 компаній. Мета цієї акції – розвивати в людях любов до домашніх вихованців і мотивувати їх на створення інфраструктури дружньої до тварин.

Werk, werk, werk 🙂 #мійсобаканароботі #club4paws

Публикация от Ernest Sheptalo (@ernestsheptalo)

#мійсобаканароботі#club4paws

Публикация от Julya Bondarenko (@julyabondarenko)

#мійсобаканароботі#club4paws

Публикация от Alena Italiana (@alena_arda)

#club4paws #мійсобаканароботі

Публикация от Светлана Белогурова (@belogurova.svetlana)

#мійсобаканароботі #club4paws

Публикация от Natasha Yelenevska (@yelenevska)

Коли ти вихована хасюня і татко теж тебе бере на роботу 🐺 Сьогодні особливий робочий день — в Україні проходить акція #візьмисобакунароботу 💛 Подія, яка змінює статус песиків у суспільстві. ⠀ Зі мною Окелану ходить регулярно (за фахом це собацюня-натхненниця), а ось для Льоші такий похід перший. Емоційний та незабутній. ⠀ Беріть частіше хвостиків на роботу, їм так затишно бути поруч цілий день! ⠀ #мійсобаканароботі #club4paws ⠀

Публикация от Olexandra 👣 Okelanu 🐾🐾 (@okelanuhuskymom)

В Україні приєдналися до флешмобу в 2013 році і відзначають його хештегом #мійсобаканароботі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: