fbpx
Сьогодні
08:27 06 Лип 2018

Доба в ООС: окупанти гатять з гранатометів і БМП, поранено бійця ЗСУ

Протягом минулої доби один український військовослужбовець зазнав поранень на Донбасі, російські найманці продовжують порушувати перемир'я

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора ситуація на Сході України залишалася контрольованою. Окупаційні війська гатили переважно з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих ділянках – з БМП.

Противники загалом 26 разів відкривали вогонь по позиціях української армії.

Кримське, що на Луганському напрямку, потрапило під обстріли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Останню також використовували в районі розведення сторін у населеному пункті Станиця Луганська.

На Світлодарському напрямку вороги били з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів у районі Світлодарська та Новолуганського, в результаті чого один український військовий зазнав поранень.

На Горлівському і Донецькому напрямках позиції в районі Південного та Авдіївки накрили вогнем з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Найбільш напруженою ситуація була на Маріупольському напрямку, де населені пункти Широкине, Талаківка та Водяне обстріляли з гранатометів та стрілецької зброї, намагаючись змусити наших захисників відкрити вогонь у відповідь.

Вже сьогодні, 6 липня, окупанти три рази відкривали вогонь по позиціях українських військових: під обстріли зі стрілецької зброї потрапили опорні пункти біля Троїцького та Широкиного.

"За поточну добу втрат серед захисників України немає. За уточненими даними розвідки упродовж минулої доби ворог втратив одного окупанта", – підсумували у штабі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: