fbpx
Сьогодні
15:58 06 Лип 2018

Більшість поляків не проти біженців з окупованих регіонів України, - опитування

56% поляків виступають за прийняття біженців з українських територій, які зачепив збройний конфлікт

Про це повідомляє TVP.info.

За даними соцопитування, 60% поляків виступає загалом проти міграції іноземців до Польщі, а 29% вважає, що Польща повинні приймати біженців, аж поки вони не зможуть повернутися до своїх країн.

Більше половини респондентів (56%) виступає за прийняття українців з територій проведення військових дій та окупованого Криму, а трохи більше однієї третини (35%) виступають проти.

Тим часом 72% поляків негативно ставляться до прийняття біженців з Близького Сходу та Африки. Також 75% респондентів проти надання притулку іммігрантам з мусульманських країн, навіть якщо внаслідок цього Польща втратила б гроші з фондів ЄС.

За даними CBOS, партійні уподобання поляків не впливають на думку про прийом біженців з України настільки відчутно, як у випадку Близького Сходу та Африки.

Нагадаємо, польські посадовці під час дискусій з європейськими чиновниками регулярно розповідають про тисячі українських "біженців", яким Польща надала прихисток.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: