fbpx
Сьогодні
10:49 05 Лип 2018

Під Радою вимагають звільнити членів Нацради з питань ТБ через ситуацїю з "Інтером"

Під стінами Верховної Ради активісти вимагають відкликати деяких представників Національної ради з питань телебачення і радіомовлення

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Мітингарі кажуть,  що у Нацраді затягують процес з вирішенням подальшої долі каналу "Інтера", поки він продовжує пропагувати російські цінності на ТБ.

"Зокрема, в його ефірі називали фашистами Джона Ленона, Романа Шухевича та Володимира Івасюка", – пише видання.

Активісти вважають, що з Нацради потрібно відкликати двох членів: Ольгу Герасим'юк та Олега Черниша. Вони вже півтора місяці зривають засідання Нацради, під час якої мають розглянути попередження "Інтеру".

Цей розгляд може в результаті призвести до відкликання ліцензії каналу.

Зазначимо, тиждень тому подібний мітинг пройшов під стінами Нацради. Тоді активісти закликали оприлюднити результати перевірки щодо трансляції концерту "Победа. Одна для всех", що відбувалася 9 травня і містила антиукраїнські заклики.

Оприлюднені уривки концерту телеканала "Інтер" до Дня перемоги 9 травня спричинили критику користувачів інтернету через слова ведучих про перейменування вулиць в Україні "іменами фашистських злочинців"

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: