fbpx
Сьогодні
17:19 05 Лип 2018

Лист Балуха українцям: більше за постріли гармат кремлівський режим боїться правди

Український політв'язень Володимир Балух написав лист до українців.

Цого опублікувала уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова на сторінці у Facebook.

"Сотні тисяч кримчан змушують мовчати і чекати кращих часів, показово караючи тих, хто не здатен погодитись на приниження. Моєю подякою вам за українськість хай стане задокументована і засвідчена печатками правда про методи, якими окупанти розправляються з громадянами України в Криму", – написав він.

Перш за все у листі Балух подякував українцям за підтримку.

"Красно дякую всім за ваші листи і молитви, за вашу підтримку мене особисто, моєї матері, моєї родини! Ваша щира участь у моєму житті це неоціненний скарб, дарований Богом чомусь саме мені. Я безмежно вдячний Богу, батькам і своєму народу за те, що від народження маю душу, розшиту червоно-чорними барвінками турботливими руками рідної неньки! Дякую за любов, в якій я все життя купаюсь, за генетичний код, що дарує здатність бачити справжню красу, цінувати її, співати їй чарівною мовою і розуміти, що справжність її замішана виключно на честі, гідності і правді", – відзначив він.

Політв'язень підкреслив, що Росія тримається на пропаганді, залякуванні та розправі з незгодними.

"Правда в тім, що його (Кремля) влада на тимчасово окупованих територіях, як і на території 1/7 частини суші загалом, тримається на тотальній брехливій пропаганді та залякуванні і жорсткій розправі з незгодними… Правда і в тім, що більше за постріли гармат і пуски балістичних ракет, патологічно брехливий кремлівський режим боїться одного слова правди", – написав Балух.

Він сподівається, що ще один вирок проти нього допоможе Україні "більш гідно протистояти черговому зазіханню на її незалежність".

5 років колонії Володимиру Балуху присудив Роздольненський «суд». 5 років – за прапор України на власному дворі. 5…

Posted by Людмила Денісова on Thursday, July 5, 2018

Posted by Людмила Денісова on Thursday, July 5, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: