fbpx
Сьогодні
16:45 05 Лип 2018

КСУ переніс усні слухання щодо закону про освіту

У Конституційному суді не відбулися усні слухання у справі щодо конституційності закону "Про освіту", оскільки не з'явився представник Президента Ростислав Міхеєнко.

Про це повідомили Укрінформу в суді.

"Усні слухання у справі закону "Про освіту" перенесені через відсутність представника Президента", – зазначив співрозмовник агентства.

Він пояснив, що присутність представника важлива, оскільки Президент є суб'єктом законодавчого процесу. Зокрема, він підписав закон "Про освіту" і під час розгляду КС його на предмет конституційності, мають бути враховані аргументи Президента. У зв'язку з неявкою Міхеєнка усні слухання у даній справі перенесені на невизначений термін.

Під час усних слухань 5 липня у КСУ мали бути заслухані також позиції представника Міністерства освіти і народних депутатів – авторів подання щодо неконституційності ст. 7 закону "Про освіту". За процедурою, після усних слухань КС переходить до закритих слухань, під час яких і приймається остаточне рішення стосовно конституційності закону.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: