fbpx
Сьогодні
14:01 04 Лип 2018

В уряді кажуть, що Україна цьогоріч може "заробити" 79 млрд грн на боротьбі з контрабандою

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав працівників митної служби та прикордонної служб посилити боротьбу з контрабандою, а не сприяти її розвитку.

Про це він заявив на засіданні уряду у середу, повідомляє Рубрика.

"На сьогодні я вимагаю, щоб усі митники, прикордонники сумлінно виконували свою роботу. Якщо не можете, то звільняйтеся, а якщо на вас тиснуть – пишіть заяву у Національне антикорупційне бюро України, але зусиллями Нацполіції, ДФС ми наведемо лад", – наголосив Гройсман.

Він висловив сподівання, що всі правоохоронні структури будуть активно працювати у цьому напрямку.

Гройсман також підкреслив, що нікому не вдасться завадити уряду та пем'єр-міністру боротися з контрабандою.

"Я просто хотів би, щоб усі це розуміли та не тішили себе ілюзіями. Рішення прийнято і воно буде виконано", – заявив він.

Прем'єр зазначив, що такі дії в минулому році в державну казну додатково принесли 79 млрд гривень.

"У цьому році ми можемо зробити не менше. Але я розумію, що за той час, поки ми боролися з одними схемами, виникали інші, які стали мені відомі і з якими ми оголосили боротьбу", – сказав він.

Нагадаємо, у вівторок 3 липня Кабінет міністрів вніс на розгляд Верховної Ради проект закону про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо криміналізації контрабанди товарів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: