fbpx
Сьогодні
09:49 04 Лип 2018

Українська модель хотіла б змінити національність і розповіла, як Росія її підтримує

Українська модель Сніжана Онопко вважає, що в Україні її ненавидять та висловила бажання мати іншу національність.

Про це вона написала у своєму пості під світлиною в Instagram.

Спочатку вона обурилася тим, що жоден український журнал у цій мережі на неї не підписаний, що її шокувало. Онопко цікавиться, чи це не бойкот "єдиної української моделі, яка має купу обкладинок Vogue та працювала з усіма найвідомішими і легендарними фотографами".

"Моя велика помилка була залишитися жити в цій країні, де люди не терплять людей з іншою думкою, з іншими поглядами, і людей, які не бояться висловлювати свою думку. Це просто огидно, що в моїй країні люди настільки заздрісні, і зовсім не зрозумілі для мене! Росія все життя підтримувала мене набагато більше, тому що як би там не було, вони своїх цінують і просувають", – стверджує Онопко.

Говорячи про українське населення, вона зауважила, що воно претендує на світовий рівень, але "йому до нього, як їй пішки до місяця".

"Якщо б я могла, я б змінила свою національність, дуже шкода, що я все своє життя прожила в країні, в якій мене ненавидять! І стосується це в основному не простих людей, а української індустрії моди, українських видань і людей, які там працюють, які ніколи не підтримають, а допоможуть потонути", – заявила Онопко.

Вона при цьому додала, що в жодному разі не хоче образити "простих людей, які не мають до цього ніякого відношення".

Сніжана Онопко Сніжана Онопко

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: