fbpx
Сьогодні
08:30 04 Лип 2018

Доба в ООС: окупанти кинули у бій техніку і гатили з гранатометів

Окупанти продовжують порушувати перемир'я практично по всій лінії зіткнення.

Про це повідомляє штаб ООС.

Минулої доби ворог вів вогонь із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих ділянках використовував БМП та протитанкові керовані ракети.

Проте заборонена "Мінськом" зброя не застосовувалась.

Противник загалом 17 разів вдався до вогню по наших позиціях. Більшість з них були неприцільні та нетривалі.

На Луганському напрямку неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де ворог застосовував БМП, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Минулої доби противник також проявив себе на Світлодарському напрямку. Там наші позиції обстрілювалися із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі населеного пункту Новозванівка.

На Донецькому напрямку ворог виявив активність, використовуючи БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Вогневого впливу зазнали захисники Авдіївки, Катеринівки, Красногорівки та Троїцького.

Неспокійно було на Маріупольському напрямку, де вже вкотре спостерігалася найбільша кількість ворожих провокацій. У районі населених пунктів Широкине, Павлопіль, Лебединське та Пищевик російські найманці відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а по захисниках Водяного, зокрема, противник застосував протитанкові керовані ракети.

Не зважаючи на оголошене перемир'я бойовики ще упродовж поточної доби два рази відкривали вогонь по наших позиціях.

Так, ворог на Луганському напрямку здійснив провокацію у районі населеного пункту Кримське, відкривши вогонь з БМП та заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібром 82 мм.

На Маріупольському напрямку з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї були обстріляні захисники Водяного.

"Втрат серед захисників України за минулу і поточну добу немає", – підсумували у штабі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: