fbpx
Сьогодні
14:25 03 Лип 2018

"Якби не МВС, то зелені чоловічки Майданом крокували": речника міністерства розлютила програма на ТБ

Речника міністерства внутрішніх справ Артема Шевченка вивів із себе сюжет про корупцію у його міністерстві на 24 каналі.

Відповідний гнівний пост він зробив у Facebook.

"Низькопробний ТБ-продукт, якому більше пасує назва "Десятихвилинка ненависті від невдахи-люстраторки" на 24 Канал: набір штампів, розвішування ярликів, відсутність аналізу, небажання знати і навіть мінімально ретельно добирати картинки", – заливається люттю офіційний речник МВС.

Далі, йому не сподобалося, що сюжет про корупцію у відомстві було прикрашено фото "зеленими чоловічками" (російськими військовими в Криму)

"Якби зокрема не МВС і тисячи добровольців, що прийшли у гвардію і міліцію у 2014, такі б зелені чоловічки Хрещатиком крокували, а такі б недоведучі ніколи б в ефірі і не з`явилися", – гнівиться Шевченко.

Проте його читачі було дещо шоковані таким "закидом" представника МВС.

"Це дійсно комент від керівника комунікацій МВС?"Та якби не ми — Путін би вже прийшов", серйозно?", – дивується колишня журналістка Ірина Чулівська.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: