fbpx
Сьогодні
10:25 03 Лип 2018

"Потрібно щось забрати в Путіна": Саакашвілі пропонує обміняти Сенцова на Медведчука

Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі вважає, що українського бранця Олега Сенцова врятують лише радикальні кроки.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, змусити президента Росії Володимира Путіна звільнити Олега Сенцова можна лише відібравши в Путіна щось для нього важливе.

"Що ж ми можемо у нього забрати? Це дві речі: його кума Медведчука і Чемпіонат Світу з футболу", – пише він.

"За Медведчука Путін віддасть всіх наших заручників, включно з Олегом", – додав Саакашвілі.

Він пропонує почати тиск на владу аби вона нарешті взялася за "темні справи" кума Путіна і посадила його, щоб потім обміняти на Сенцова.

"Проблема в тому, що Порошенко не хоче саджати Медведчука, оскільки боїться за свій російський бізнес. Нам потрібно змусити Порошенка і його компанію це зробити", – закликає політик.

Він закликав поширювати цю вимогу у соцмережі на всіх офіційних сторінках президента Петра Порошенка, міністра внутрішніх Арсена Авакова та голови РНБО Олександра Турчинова.

"Пишіть їм у Фейсбуці і в Твіттері. Якщо ви журналіст – вимагайте це на брифінгах і прес-конференціях, вимагайте цього у своїх статтях. Нехай вони захлинуться вашими вимогами! Робіть це кожен день, поки ваші вимоги не будуть виконані", – закликав він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: