fbpx
Сьогодні
18:26 03 Лип 2018

Не старше 20 років: Омелян розповів про нові обмеження використання літаків

Міністерство інфраструктури має намір з наступного року заборонити експлуатацію літаків, у яких термін використання перевищує 20 років.

Про це повідомив глава міністерства Володимир Омелян за підсумками наради з авіакомпаніями і туроператорами, передає УНІАН.

"Все, що старше від 20 років, в Україні не буде мати права літати", – заявив міністр.

Крім того, найближчим часом буде проведена технічна ревізія літаків, які в основному використовуються для нерегулярних перевезень.

Також Омелян повідомив, що до кінця цього тижня з'явиться рейтинг авіакомпаній з якісною аналітикою їхньої роботи щодо частоти рейсів, середнього часу затримок тощо. Цей рейтинг буде постійно оновлюватися.

"Кожен громадянин, туроператор, турагентство зможуть побачити якісну аналітику: з якою частотою виконувався рейс, як часті запізнення, і вибрати: або заплатити на $50 дорожче за путівку і мати своєчасний виліт, або заощадити і провести деякий час, сподіваюся, мінімальний, в аеропорту прибуття/відбуття", – резюмував міністр.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: