fbpx
Сьогодні
Погляд 08:43 02 Лип 2018

Як бойовики "ДНР" відбирають дитинство у дітей Донбасу

Чи є майбутнє у покоління, яке зараз підростає на окупованих територіях Донбасу – безумовно немає. Ці діти вже втрачені для цивілізованого суспільства. «Русский мир» на стільки глибоко вліз в їхні голови, що говорити про успішне, надійне та процвітаюче покоління просто немає сенсу.

З самого дитинства, терористи «ДНР» відбирають у дітей дитинство. Вони ламають крихку дитячу психіку, вчать їх вбивати інших людей, т.зв. «врагов республики». Бойовики промивають мізки дітям, що ті винні «батьківщині». Дітям роздають у вигляді гумдопомоги іграшки на військову тематику. Але з маркуванням, символікою і прапорами РФ.

Як приклад, можна навести недавнє інтерв'ю 7-ми річного Микити, прихильника сепаратистів «ДНР». Дитина розповіла, як їздить на своєму велосипеді до «братви», за допомогою якої «відстрілює» українців.

https://www.facebook.com/TverskoyAA/videos/vb.100006320474558/2057972611090068/?type=2&video_source=user_video_tab

У дитячих садках і в школах бойовики розповідають, що діти зобов'язані брати участь у захисті «батьківщини» від «злых укропов». Промивання мізків відбувається за допомогою програми «по стрілецькій підготовці молоді», в якій хлопчики і дівчатка проходять теоретичну підготовку, вивчають тактико-технічні характеристики вогнепальної зброї, практичне навчання навичкам стрільби з автомата і бойовими патронами. Також введені «уроки громадянськості», «уроки мужності», «уроки військової оборони».

Дітей відправляють на «оздоровлення» в військові табори РФ, де кураторами і «вожатими» виступають військові фахівці, найчастіше кадрові військові професіонали РФ. Там і готують малолітніх бойовиків. Вчать ненавидіти Україну і все українське в цілому, а також, що не маловажно, відстоювати свою думку, тільки зі зброєю в руках. Російські військові продовжують використовувати дітей як інформаторів і «живого щита» проти ЗСУ.

Діти все це сприймають за «чисту монету». Ними легко маніпулювати, адже вони не в силах раціонально мислити, не розуміють справжніх реалій, не можуть відрізнити брехню від дійсності. Цим і користуються бойовики «ДНР». Вони роблять з дітей потенційних вбивць, терористів і тому подібних. Діти стають терористами не по своїй волі.

Пропаганда «русского мира» відбирає у дітей дитинство, у підлітків юнацькі роки і нав'язує їм лише те, що потрібно не боятися смерті, а потрібно навіть покласти своє життя за «республику», тим самим захищаючи інтереси «влади».

Діти «ДНР» – це втрачене покоління, яке в подальшому, якщо виживе, не зможе адаптуватися до нормального життя в будь-якій цивілізованій країні.

Сергій Палков

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: