fbpx
Сьогодні
09:28 02 Лип 2018

Я пропонував Порошенку зробити його багатшим в 10 разів через реформи, - Саакашвілі

Екс-президент Грухії Міхеїл Саакашвілі пропонував президенту України Петру Порошенку план реформ, який підвищив би капіталізацію його бізнесу в 10 разів.

Про це Саакашвілі написав на Facebook.

"Ще коли я був губернатором Одеської області, я зрозумів, що для нього важливі тільки гроші. Тому я спробував переконати його все-таки розпочати реформи, апелюючи до нього як до бізнесмена", – пише він.

Так, він вдався до аргументів, що у разі подолання корупції та розвитку країни капіталізація його бізнесу зросте в рази

"Його бізнес буде коштувати не 1-2 мільярди доларів, а як мінімум 5-10 мільярдів", – пише Саакашвілі.

Та додає, що це "прописні істини" у сфері економіки.

"Один і той самий бізнес коштує дешево в корумпованій країні й він же коштує набагато дорожче в країні, яка успішно розвивається, в якій забезпечується верховенство права і легко вести бізнес", – пише він.

За його словами, саме таким чином екс-лідер Грузії Едуард Шеварднадзе став доларовим мільярдером, хоча навіть за свого президентства не мав таких статків.

"Порошенко у відповідь на це недовірливо хмикав, довго думав, а у підсумку сказав, що все це казки, в які він не вірить. І вирішив діяти як Шура Балаганов, який машинально вкрав у тітки в трамваї сумочку з пудреницею та 1 рублем 75 копійками й відправився до в'язниці, хоча його чекали 50 тисяч рублів", – пише він.

За словами екс-губернатора Одещини, Порошенко замість шляху національного героя обрав шлях злодія на якого чекає лише тюрьма.

"Так він ще й втратить все, що награбував і що мав після того, як перестане бути президентом і відправиться на нари", – обіцяє Саакашвілі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: