fbpx
Сьогодні
19:50 02 Лип 2018

Суд заарештував викрадачів сина лівійського дипломата. Ними виявилися двоє громадян Єгипту

У понеділок, 2 липня, Шевченківський районний суд Києва заарештував без права на заставу двох громадян Єгипту, підозрюваних у викраденні 26-річного сина працівника посольства Лівії.

Як повідомили у столичній прокуратурі, затриманим іноземцям повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146 (викрадення людини), ч. 2 ст. 189 (вимагання) КК України та обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

За скоєний злочин їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 25 червня в центрі Києва на вулиці Тургенєвській невідомі викрали сина фінансового аташе посольства Лівії. Двоє невідомих насильно посадили громадянина Лівії Абдусалама 1992 року народження в автомобіль Volkswagen Golf темно-синього кольору і зникли в невідомому напрямку.

У подальшому, протягом дня викрадачі утримували чоловіка з метою отримання викупу за його звільнення. Не отримавши викуп, нападники звільнили заручника. Викрадачів через кілька днів затримали.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: