fbpx
Сьогодні
14:41 02 Лип 2018

Путін дав військовим частинам РФ назви українських міст, бо готується їхнє захоплення, - політолог

Фото REUTERS/Phil Noble

Президент Росії Володимир Путін назвав деякі військові частини назвами українських міст, бо саме вони будуть воювати в Україні.

Про це пише політолог Кирил Сазанов на Site.ua.

"У документах наголошується, що нові назви присвоєні різним частинам російської армії "з метою збереження славних військових історичних традицій, виховання військовослужбовців у дусі відданості батьківщині та вірності військовому обов'язку". Але це брехня, дорогі друзі. Звичайна путінська брехня", – пише він.

За його словами, військові частини отримують географічні титули за місцем постійної дислокації зараз та у перспективі.

"Або за особливі успіхи при "звільненні" цих міст. Авансом. Божевілля? Звичайно. Але в тій лисою голові все якраз саме так і працює – оціните його дії за останні роки", – пише Сазонов.

За словами політолога, можна навіть попросити очільника Генштабу України Віктора Муженка назвати якісь підрозділи типу "Кубанський полк" чи "Московська дивізія", але це все знаходиться в іншій площині.

"Вони реально збираються в перспективі мати свої танкові частини у Львові, Ніжині та Житомирі. А ви думали – тільки Крим і Донбас там на штабних картах? Ви помилялися в такому випадку",  – додав він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: