fbpx
Сьогодні
21:23 02 Лип 2018

"Повністю припиняємо возити до Пальма-де-Майорка": туроператор пояснив, чому не забрав туристів

Туроператор Join UP скорочує польотну програму за напрямом Іспанія.

Про це йдеться в повідомленні на його сайті.

"У зв'язку з технічними несправностями і регулярними затримками вильотів авіакомпаній YanAir і Bravo Airways туроператор Join UP ухвалив дуже непросте, але єдине вірне рішення – скоротити польотну програму за напрямом Іспанія", – пояснюють у турагенції.

Там пообіцяли, що вже 3 липня вивезуть з аеропорту міста Пальма-де-Мальорка українських туристів, що чекають там вильоту додому.

"Туристам, які чекають на виліт на курортах Іспанії, буде надано проживання та харчування", – підкреслюється в повідомленні.

У Join UP заявили, що з 2 липня повністю припиняють возити туристів до Пальма-де-Майорка.

"Туроператор планував здійснити вивізний рейс 8.07, але через технічну несправність рейс YE 3421 міг би відбутися тільки з великою затримкою близько 2-х діб, яка також спричинила б за собою збій всього польотного розкладу", – пояснюють у туркомпанії.

"Всім туристам, які не змогли вилетіти сьогодні, буде запропоноване повернення 100% коштів або перебронювання на інший напрямок", – додають там.

Крім того, туроператор планує з 4 липня скасувати вильоти до Барселони із Запоріжжя, з 9 липня – до Барселони зі Львова, з 14 липня – до Барселони з Одеси.

Виліт з Києва на Тенеріфе тепер буде здійснюватися 1 раз на 10/11 днів.

Як повідомлялося, близько 160 українських туристів не можуть вилетіти додому з відпочинку на іспанському острові Мальорка.

Схожа ситуація склалася з відпочиваючими в Тунісі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: