fbpx
Сьогодні
16:26 02 Лип 2018

Мінрегіон хоче зобов’язати супермаркети облаштовувати туалети для відвідувачів

Мінрегіон пропонує ввести обов'язкову норму щодо проектування громадських туалетів для відвідувачів у великих супермаркетах, гіпермаркетах та інших продовольчих магазинах.

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе у Facebook.

Відповідні зміни містяться у змінах до ДБН В.2.2-23:2009 "Будинки і споруди. Підприємства торгівлі". Зазначається, що у діючих нормах прописано необхідність проектування туалетів лише у таких непродовольчих закладах, як ТРЦ, універмаги, великі магазини одягу чи взуття

"Здавалося б, таке незначне, але важливе питання – туалети для відвідувачів в супермаркетах та великих продуктових магазинах. Ми хочемо зробити це обов'язковим і для продуктових магазинів, зокрема, великих супермаркетів та гіпермаркетів", – зазначив він.

За його словами, люди можуть провести до декількох годин, обираючи продукти в таких закладах, але тому що ця норма є не обов'язковою, то частіше за все туалети в них облаштовують тільки для персоналу.

Туалети в супермаркетах

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: