fbpx
Сьогодні
22:23 01 Лип 2018

Під прапором України: бійці ООС повністю звільнили Золоте-4 на Донбасі

У мережі з'явилася фотографія українського прапора, який встановили в селі Золотому-4 (Попаснянський район, Луганська область). Його в кінці червня вдалося взяти під контроль ЗСУ.

Фото виклав на своїй сторінці в Facebook відомий український волонтер Роман Доник.

«Населений пункт Золоте-4 (Партизанське) остаточно повернувся під контроль України. Майже три тижні тривала активна фаза операції щодо повернення населеного пункту Золоте-4 (колишнє Партизанське) під контроль ЗСУ. Бойовики неодноразово заявляли про те, що вони то взяли під контроль міст, по якому проходить дорога на Первомайськ, то саме селище. І Золоте-4, і раніше звільнена силами самооборони Катеринівка (в яку на опорник, через пару днів після звільнення, приїжджав Порошенко), до недавнього часу вважалися «сірою зоною», – повідомив Доник.

Він зазначив, що до недавнього часу в Золотому не було медичного і соціального забезпечення.

«Щоденні огляди і перевірки на блокпостах. І звичайно відсутність будь-якої впевненості в завтрашньому дні. Селище знаходилося безпосередньо на лінії зіткнення.

«Самооборона» зі складу резерву командувача ООС, пару днів тому, остаточно залишилася в селищі і зміцнила позиції. Золоте повністю взяли під контроль», – розповів волонтер.

На знімку, який він виклав, можна побачити український прапор на одному з будинків Золотого.

Вчера в Луганской области населенный пункт Золотое-4 ( Партизанское) окончательно вернулось под контроль Украины. Почти…

Posted by Roman Donik on Sunday, July 1, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: