fbpx
Сьогодні
10:38 30 Чер 2018

Парубій: Тверда позиція США - єдине, що може зупинити будівництво "Північного потоку-2"

Тверда позиція Сполучених Штатів Америки – це єдине, що сьогодні може зупинити будівництво газогону "Північний потік-2".

Про це голова Верховної Ради України Андрій Парубій сказав у Вашингтоні на Міжнародній конференції, присвяченій обговоренню нагальних питань міжнародної безпеки, пов'язаних з агресією РФ, передає прес-служба парламенту.

Окрім України участь у заході взяли заступник спікера Сенату Польщі Адам Бєлан, спікер Парламенту Молдови Андріан Канду, спікер Парламенту Литви Вікторас Пранцкетис і спікер Парламенту Грузії Іраклій Кобахідзе.

Андрій Парубій зазначив, що спікери парламентів семи держав направили звернення до Конгресу США, до парламентів країн ЄС з закликом зупинити проект "Північний потік-2".

"Нам важлива підтримка Данії, яка на сьогодні ще не дала дозволу на будівництво", – сказав Андрій Парубій і наголосив, що "газові гроші, газові надприбутки для Путіна, це гроші, вкладені в боротьбу проти незалежності країн вільного світу", – сказав спікер українського парламенту.

Він додав, що країни повинні накласти санкції проти тих компаній, які беруть участь у побудові газогону.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: