fbpx
Сьогодні
13:31 30 Чер 2018

Омелян обіцяє забрати ліцензії у недобросовісних туроператорів

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян прокоментував ситуацію з туроператорами в Україні, зокрема через затримку вильоту українських туристів з Тунісу.

Про це він написав на сторінцi в Facebook.

"Сьогодні врегульовували ситуацію з вивезенням наших туристів з Тунісу, яких туди відправила туристична компанія "Oasis Travel", за угодою з авіакомпанією "Bravo", – запевнив міністр.

Також він додав, що впродовж доби всі українські туристи з Тунісу повернуться додому.

"Домовилися з колегами з Міністерства закордонних справ та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України провести 3 липня, у вівторок, спільну розширену нараду з туроператорами і авіакомпаніями. Мінекономрозвитку перегляне і скасує ліцензії тих туроператорів, які не виконують свої зобов'язання", – розповів він.

За його словами, Державна авіаційна служба України посилить контроль за ліцензіями авіакомпаній, виконанням ними регулярних і чартерних маршрутів, технічного стану і стану салону літаків.

"Причому, якщо хтось сподівається, що закриє компанію Оаза-1 і завтра відкриє Оаза-2 – жорстоко помиляється. Будемо відстежувати реальних власників. Повірте, в держави маса можливостей видавати нову ліцензію роками", – підсумував міністр.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: