fbpx
Сьогодні
22:54 29 Чер 2018

Застряглі у Тунісі українці: Омелян пообіцяв навести порядок

Очільник Мінінфраструктури України Володимир Омелян відреагував на ситуацію з українськими туристами, які кілька днів не можуть вилетіти з Тунісу додому: всі повернуться в Україну впродовж доби.

Про це Омелян написав на своїй сторінці у Facebook.

"Щодо ситуації з недобросовісними туроператорами і виконанням чартерних польотів із затримками, інколи суттєвими. Вважаю недопустим, якщо люди заплатили кошти за відпочинок, а натомість отримують зіпсутий настрій і згаяний час в очікуванні "дива", – заявив глава МІУ.

Омелян також повідомив, що Мінінфраструктури "запроваджує ефективний ринок з елементами державного регулювання і контролю".

"Домовилися з колегами з МЗС та Мінекономрозвитку провести 3 липня спільну розширену нараду з туроператорами і авіакомпаніями. Мінекономрозвитку перегляне і скасує ліцензії туроператорів, які не виконують свої зобов'язання. Державіаслужба посилить контроль за ліцензіями авіакомпаній, виконанням ними регулярних і чартерних маршрутів, технічного стану і стану салону літаків", – заявив міністр.

Омелян зазначив, що недобросовісні компанії будуть позбавлені ліцензії.

"Якщо хтось сподівається, що закриє компанію Оаза-1 і завтра відкриє Оаза-2 – жорстоко помиляється. Будемо відстежувати реальних власників: повірте, у держави маса можливостей видавати нову ліцензію роками", – додав він.

Укр/EnЩодо ситуації з недобросовісними туроператорами і виконанням чартерних польотів з затримками, інколи…

Posted by Volodymyr Omelyan on Friday, June 29, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: