fbpx
Сьогодні
13:31 29 Чер 2018

Восени вийде нова книга про Гаррі Поттера

Цією осінню вийде українське видання нової книги Джоан Роулінг про чарівника Гаррі Поттера – "Гаррі Поттер: Історія магії".

Про це пише видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" у Facebook.

"З нагоди 21-ї річниці виходу першої книги поттеріани з приємністю оголошуємо, що "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" придбала права на переклад великого подарункового видання "Гаррі Поттер: Історія магії", вихід друком якої слід очікувати вже восени", – йдеться у повідомленні.

У видавництві уточнили, що "Гаррі Поттер: Історія магії" — це офіційна книга виставки, плід співпраці видавництва Bloomsbury, Дж.К. Роулінґ і кураторів Британської бібліотеки.

Видання обіцяє читачам захопливу подорож предметами, які вивчаються у Гоґвортській школі чарів і чаклунства — від алхімії та настійок до гербалогії і догляду за магічними істотами.

"У кожному розділі можна знайти численні артефакти з Британської бібліотеки та інших колекцій з усього світу, а також ексклюзивні рукописи, ескізи та ілюстрації з архіву Гаррі Поттера. А ще до кожної тематики були написані есе експертами, письменниками та культурологами, яких надихнула виставка і які запропонували власну точку зору на кожну магічну тему", – обіцяє видання.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: