fbpx
Сьогодні
09:02 29 Чер 2018

Під Харковом знайшли тіло зниклого антикорупціонера

Біля села Циркуни під Харковом виявили тіло місцевого антикорупційного активіста Гамзата Гаджиєва, який зник тиждень тому.

Про це повідомляють "Факти"

58-річний чоловік був активістом Національної асоціації сприяння боротьбі з корупцією та посадовими злочинами та колишнім отаманом Слобідського козачого округу.

18 червня приблизно о десятій ранку Гаджиєв Гамзат Ібрагім-огли виїхав з дому на своєму Land Rover. Незабаром після цього зв'язок з ним перервався.

Згодом його дружина подала заяву в поліцію про зникнення чоловіка. За словами жінки, з собою у нього було $50 тисяч.

Знайшли зниклого вже мертвим. О 15.30 26 червня місцеві жителі повідомили в поліцію, що в лісопосадці біля Циркунів стоїть джип, в якому знаходиться мертвий чоловік.

Виїхавши на місце події правоохоронці встановили, що це – Гаджиєв. Тіло загиблого передали на експертизу.

За попередніми даними, видимих ​​ознак насильницької смерті не виявили. З'ясування обставин смерті поліція здійснює в рамках кримінального провадження, відкритого після зникнення Гаджиєва за ознаками умисного вбивства.

Правоохоронці в інтересах слідства також не розголошують, коли настала смерть. Як і не коментують інформацію про те, чому тіло загиблого було роздягнуто, а $50 тисяч зникли.

При собі у чоловіка поліція виявила менше 200 гривень.

Після початку окупації Криму Гаджиєв був одним з ініціаторів спільного патрулювання Харкова козаками і правоохоронцями – для запобігання правопорушень і сепаратистським проявам, подібних до тих, які почалися в той час на Донбасі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: