fbpx
Сьогодні
17:48 29 Чер 2018

Нові інвестиції: Норвегія планує збільшити фінансування енергетичного сектору України

міністр закордонних справ Норвегії Іне Еріксен Сьорейде

Норвегія розглядає можливість розширення інвестицій в енергетичний сектор України.

Про це заявила міністр закордонних справ Норвегії Іне Еріксен Сьорейде, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми продовжимо надавати підтримку енергоефективності, реформам, нашому діалогу з "Нафтогазом", корпоративного управління … Ми також дивимося на те, як нам розширити цю підтримку", – сказала І.Еріксен Сёрейде в ході Другої міжнародної конференції з питань реформ в Україні, яка проходить в середу в Копенгагені (Данія).

Вона зазначила, що реформаторські зусилля України в останні роки стимулюють потік інвестицій в енергетичний сектор України, зокрема, у відновлювану енергетику.

Однак ми б хотіли, щоб більше інвестицій проходило між Україною і Норвегією в обох напрямках, – додала глава норвезького МЗС, підкресливши при цьому, що інвестиції можуть бути можливими як результат ефективних структурних реформ.

По-справжньому незалежний Антикорупційний суд стане лише каталізатором приватних інвестицій, – сказала вона.

При цьому І.Еріксен Сёрейде вказала на те, що навіть передвиборні настрої не повинні перешкодити Україні реалізувати поставлені цілі, щоб очікування західних партнерів залишилися на високому рівні.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: