fbpx
Сьогодні
08:27 28 Чер 2018

В ООС загострення: загинули троє бійців ЗСУ, втрати окупантів - 17 осіб

Протягом минулої доби троє українських військовослужбовців загинули на Донбасі, а ще троє зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора ситуація на Сході України залишалася контрольованою. Вороги активізувалися ввечері, ведучи обстріли переважно з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а подекуди з БМП.

Загалом окупаційні війська 32 рази відкривали вогонь по позиціях української армії, 4 з яких – із важкого озброєння.

На Луганському напрямку напруженою ситуація була біля Кримського, де окупанти гатили по українських позиціях з 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Біля Станиці Луганської противник бив зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку під ворожий вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та озброєння БМП потрапили захисники Мар'їнки, Авдіївки, Південного, Опитного та Новомихайлівки.

Найбільше обстрілів вчора пролунало на Маріупольському напрямку, де російські найманці вели вогонь зі ствольної артилерії калібром 122-мм, 120-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, а також застосовували протитанкові керовані ракети.

Окупанти також гатили по Лебединському, Водяному, Гнутовому, Талаківці, Старогнатівці, Павлополі, Богданівці та Широкиному.

Окрім цього минулої доби ворог обстріляв з мінометів калібром 82-мм місто Залізне, в результаті чого зазнали поранень двоє мирних жителів.

"Унаслідок активних бойових дій троє наших захисників загинули і трьох було поранено. За даними розвідки, 10 бойовиків російських окупаційних військ знищено, 7 – поранено", – наголосили у відомстві.

Вже 28 червня російські окупаційні війська сім разів відкривали вогонь по українських позиціях. На Донецькому напрямку вони гатили з гранатометів та великокаліберних кулеметів біля Мар'їнки, а з РПГ та стрілецької зброї – у районі населених пунктів Водяне, Лебединське, Широкине та Гнутове, що на Маріупольському напрямку.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: