fbpx
Сьогодні
16:07 28 Чер 2018

Політв’язні: Денісова заявила, що не вірить жодним заявам Москалькової

Фото krymr.com

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила про те, що не вірить заявам російського омбудсмена Тетяни Москалькової щодо задовільного стану здоров'я незаконно засудженого в РФ українського режисера Олега Сенцова.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Те, що пише Москалькова, я цьому уповноваженому, не можу сказати, що "з прав людини", не вірю. Ми з нею летіли в одному літаку, і вона просто потім не поїхала… Потім вона в кортежі проїхала повз мене, коли я стояла на дорозі, щоб зрозуміти, що відбувається. Вона слухавки не бере, не відповідає нічого. Тому сьогодні я не вірю жодним заявам Москалькової", – сказала вона.

Денісова розповіла, що намагалася отримати пояснення щодо її недопуску до Сенцова.

"Я намагалася зупинити машину, щоб мені все-таки пояснили, чому українського уповноваженого з прав людини у відповідності з домовленостями, які відбулися між нашими президентами, не пускають на територію? Чому мені не дають доступу до Олега Сенцова? На жодне запитання мені ніхто не відповів. Я зупинила машину, але в підсумку органи поліції відтіснили мене, щоб я не ставила таких запитань і не заважала кортежу рухатися. Коли я запитала у працівників колонії про здоров'я Сенцова, вони сказали, що у них цим займається прес-служба колонії", – зазначила вона.

Український омбудсмен усе ще сподівається, що заступник начальника колонії, який зараз перебуває на своєму робочому місці, до неї вийде. "Я хочу подати йому офіційну заяву, яку я вже намагаюся подати з 9:00 ранку, але до мене ніхто не виходить", – резюмувала вона.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: