fbpx
Сьогодні
10:28 28 Чер 2018

На Житомирщині військовий вкрав деталі системи ППО, бо в них було золото

Військовий-контрактник вийняв з зенітно-ракетного комплексу деталі, які містили дорогоцінні метали і привласнив їх.

Про це повідомляє прес-центр прокуратури Житомирщини.

Встановлено, що у червні упродовж двох тижнів військовослужбовець, один з майстрів у майстерні військової частини, маючи вільний доступ до бойової техніки демонтував та викрав з бойової машини 9А330 "Тор" блоки з електронними платами та елементи плат, які містять дорогоцінні метали: срібло, золото та платину.

Своїми діями затриманий призвів до неможливості повноцінного функціонування бойової машини.

Наразі вживаються заходи щодо повідомлення затриманому про підозру у злочині, передбаченого ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України.

Бойова система "Тор" – це всепогодний тактичний зенітний ракетний комплекс, призначений для вирішення завдань протиповітряної і протиракетної оборони на рівні дивізійної ланки, призначений для прикриття важливих адміністративних, економічних і військових об'єктів, перших ешелонів сухопутних військ від ударів протирадіолокаційних і крилатих ракет, дистанційно пілотованих літальних апаратів, авіабомб що планують (керованих авіабомб), літаків і вертольотів, в тому числі і виконаних за технологією "стел".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: