fbpx
Сьогодні
16:19 27 Чер 2018

Захід не знає, що робити з Росією, - автор "плану Маршалла" для України

В країн Європи немає довгострокового плану щодо Російської Федерації.

Про це заявив колишній прем'єр-міністр Литви Андрюс Кубілюс під час дискусії "Майбутнє ЄС в контексті українських зусиль з метою повної інтеграції з ЄС" Міжнародного Форуму Via Carpatia, передає Еспресо.TV.

За його словами, все що змогли вигадати європейські політики – це запропонувати так званий план Маршалла для України, з надією, що це в майбутньому якось вплине на Росію.

"Тут я бачу тільки один інструмент: якраз інвестиції в успіх України. Бо успіх України – це те, що найбільше боїться Путін. Успіх України може дуже сильно вплинути на думку росіян", – пояснив Кубілюс.

За його словами, якщо це й допоможе Росії трансформуватися у більш нормальну державу, то точно не за президентства Володимира Путіна.

Нагадаємо, що саме Андрюс Кубілюс є автором так званого "плану Маршалла" – масштабного вливання інвестицій та надання фінансової допомоги Україні для відновлення її економіки і доведення до рівня країн ЄС.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: