fbpx
Сьогодні
15:26 27 Чер 2018

У Трампа вважають за важливе підтримувати Україну на шляху до процвітання, - Держдеп

Адміністрація президента США Дональда Трампа і особисто сам президент вважають питання реформ в Україні одним із найбільш важливих.

Про це заявив заступник держсекретаря США Джон Салліван під час зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, передає "Урядовий портал".

"Ми приділяємо велику увагу вашій державі. Адміністрація Президента Трампа вважає підтримку України на шляху до процвітання важливим питанням", – сказав Джон Салліван.

Співрозмовники, зокрема, обговорили питання інвестиційної співпраці та енергетичного співробітництва у контексті протидії будівництву газопроводу "Північний потік-2" та забезпечення сталого транзиту палива потужностями української ГТС.

"Маємо прекрасну нагоду обговорити питання двостороннього співробітництва в політичній та економічній площині. Підтримка реформ і вирішення питань безпеки – це інвестиції в наш загальний успіх. Ми партнери, ми готові говорити і приймати рішення в інтересах України і наших міжнародних партнерів", – сказав Гройсман.

Зустріч відбулася напередодні другої конференції з питань реформ у рамках робочого візиту Гройсмана до Королівства Данії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: