fbpx
Сьогодні
18:21 27 Чер 2018

Селфі заборонено: на Гоа борються з фото-залежністю туристів

Фото vkurse.ua

В індійському штаті Гоа рятувальники заборонили робити селфі на деяких пляжах.

У такий спосіб тут сподіваються вберегти від травм і смерті тих неуважних мандрівників, які заради ефектних знімків готові чи не на все, повідомляє 34travel із посиланням на NDTV.

Приводом для того, щоб запровадити заборону, стали реальні випадки з трагічним результатом: відпочивальники фотографувалися в воді й їх накривало хвилею.

У 24 пляжних точках встановлять таблички з написом "Селфі заборонено" й відповідною картинкою. Таблички також міститимуть телефони рятувальних служб Гоа й інформуватимуть про інші заборони, що діють у цьому штаті. Серед вільних від селфізон опинилися популярні пляжі Арамболь, Морджім, Анджуна й Вагатор.

Сезон мусонів розпочався на Гоа на початку червня й триватиме до кінця вересня. Цієї пори туристам взагалі не рекомендується заходити в воду, на пляжах чергують рятувальники й встановлено червоні прапори, які сигналізують про небезпеку.

Прапори, втім, не надто зупиняють шукачів пригод і гарних ракурсів. Навіть у "низький" сезон на Гоа досхочу відпочивальникыв, деякі з них на свій страх і ризик "штурмують" воду.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: