fbpx
Сьогодні
23:18 27 Чер 2018

Релігійні переслідування в окупованому Донецьку тривають. МГБ "ДНР" провели обшук у мечеті

Блокпост боевиков «ДНР» на въезде в Горловку. Декабрь 2014 года. Фото: ru.krymr.com

На окупованій території українського Донбасу продовжуються переслідування на релігійному грунті за надуманими та безпідставними звинуваченнями. Про це у себе в Facebook написав Ігор Козловський – донеччанин, історик, що майже два роки провів у полоні бойовиків.

"Вже давно потерпають від переслідувань та репресій християни різних конфесій, а багато хто з християнських служителів пройшов через жахи піддвалів та інших незаконних місць утримання невинних людей. А щойно надійшла інформація з окупованого Донецька про те, що т.зв. МГБ "ДНР" провело обшук в мечеті аль-Амаль Калінінського району міста Донецька, вилучило молитовники та іншу релігійну літературу, опечатало приміщення, а потім забрало на допит імама та прихожан мечеті", – повідомив він.

"Ці переслідування мусульман, що розпочалися в ОРДО, є ганебним порушенням прав і свобод віруючих", – підкреслив вчений Ігор Козловський.

Терміново!На окупованій території українського Донбасу продовжуються переслідування на релігійному грунті за надуманими…

Posted by Igor A. Kozlovskyy on Wednesday, June 27, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: