fbpx
Сьогодні
17:57 27 Чер 2018

Нові ДБН: в Україні дозволили будувати дитсадки в багатоповерхівках

Фото GomelStreet.info

Новими державними будівельними нормами дозволено розміщення в житлових будинках вбудованих і вбудовано-прибудованих дошкільних навчальних закладів.

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе, передає прес-служба міністерства.

"Зараз для комфорту людей ми в ДБН по дошкільним навчальним закладам прописали норму, що дозволяє проектувати невеликі вбудовані та вбудовано-прибудовані дитсадки на перших поверхах житлових будинків", – сказав Парцхаладзе.

"Сьогодні, на жаль, є проблема, коли не вистачає дитячих садків. Особливо у великих містах, де центральні райони ущільнюються і часто не вистачає місця для розміщення великих окремих дитячих садків. Тому темпи житлового будівництва перевищують розвиток соціальної інфраструктури і потрібно цю ситуацію вирівнювати" , – пояснив заступник міністра.

За словами Парцхаладзе, такі невеликі дитсадки будуть зручними для батьків і дітей.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: