fbpx
Сьогодні
11:42 26 Чер 2018

Організатору нападу на табір ромів у Львові оголосили про підозру

Поліція оголосила про підозру 20-річному організатору нападу на табір ромів у Львові.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Підозру оголосили за п.12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене групою осіб за попередньою змовою) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання – позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі.

Також 25 червня, Пустомитівський суд обрав для двох неповнолітніх віком 16 та 17 років, причетних до нападу на табір, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.

26 червня, відбудеться судове засідання, під час якого буде обрано міру запобіжного заходу для інших підозрюваних у скоєнні цього злочину.

Нагадаємо, у ніч на 24 червня чоловіки у масках напали на табір ромів під Львовом. Внаслідок погрому загинув чоловік 1994 року народження. Низку людей, підозрюваних у причетності до нападу, вдалося затримати.

У нападі на ромський табір підозрюють учасників угрупування "Твереза і зла молодь" – це незареєстроване угруповання, що використовує символіку ультраправої організації Misanthropic Division.

Згодом з'ясувалося, що серед затриманих за напад на табір ромів у Львівській області були 10 учнів трьох львівських шкіл.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: