fbpx
Сьогодні
12:24 25 Чер 2018

У Києві відбувся форум керівників воєнних розвідок Black sea intelligence

У Києві відбулася зустріч делегатів воєнних розвідок восьми країн світу на чолі із представниками вищого керівництва.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки.

"Міжнародний спеціальний захід такого рівня представництва вперше проведено в Україні від початку російської збройної агресії проти нашої держави", – зазначає прес-служба.

Упродовж декількох діб у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України проводився міжнародний форум Black sea intelligence.

Участь у заході, крім української сторони, взяли представники США, Британії, Франції, Грузії, Болгарії, Румунії, Туреччини та Молдови.

"Проведення форуму обумовлене значним погіршенням протягом останнього часу світової та регіональної безпеки через агресивні дії Російської Федерації та необхідністю пошуку шляхів врегулювання ситуації спільними зусиллями країн регіону та провідних держав світу", – зазначається у повідомленні.

Під час дискусій на форумі було розглянуто існуючі та потенційні загрози регіональній та світовій безпеці за тематичними напрямами.

При цьому однією з найбільших загроз національній безпеці кожної із країн–учасниць форуму та світовій безпеці в цілому було визначено агресивні дії Російської Федерації.

У ході заходу активно використовувався метод підготовки спільних доповідей від декількох сторін. Крім того, керівники делегацій провели низку двосторонніх та багатосторонніх зустрічей високого рівня.

Участь у роботі форуму взяли Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак, начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Василь Бурба та представники керівництва Генерального штабу ЗС України.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: