fbpx
Сьогодні
15:41 25 Чер 2018

Телетрансляції ЧС-2018 отримали провальні рейтинги у США

Матчі Чемпіонату світу-2018 у США дивиться майже вдвічі менше глядачів, ніж матчі попереднього мундіалю у Бразилії чотири роки тому.

Про це повідомляє Bloomberg.

Компанія Nielsen проаналізувала рейтинги загальнонаціональних кабельних телеканалів Fox та NBC Universal, які транслюють матчі чемпіонату світу у США.

Середня аудиторія одного матчу ЧС-2018 на Fox становить 1,98 млн глядачів, у порівнянні з 3,55 млн на ESPN у 2014 році.

На іспаномовному каналі NBC Universal – Telemundo – кожну гру дивляться 1,87 млн глядачів, у порівнянні з 3,3 млн на Univision чотири роки тому.

На двох телекомпанії сплатили за показ чемпіонатів світу у Росії та Катарі у 2022 році близько $1 млрд і вкрай стурбовані такими рейтингами.

Низький інтерес до турніру пояснюється відсутністю на світовій першості збірної США та різницею у часі. Через неї деякі матчі розпочинаються, коли на східному узбережжі США лише 6:00 ранку.

Спортивний медіа-консультант Кріс Бевіаккі пояснює низькі показники телетрансляцій, й тим, що глядачі дедалі частіше надають перевагу перегляду спортивних турнірах на гаджетах та відмовляються від кабельного телебачення.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рейтинги ЧС-2018

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: