fbpx
Сьогодні
08:33 25 Чер 2018

Окупанти на Донбасі кинули в бій бронетехніку: 1 боєць ЗСУ загинув, ще 4 - поранені

Війська бойовиків продовжують обстрілювати позиції українських військ на Донбасі з важкого озброєння.

Про це пише штаб ООС.

"Упродовж минулої доби ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася контрольованою", – повідомляє штаб.

Так, у другій половині доби окупаційні війська збільшили використання зброї великого калібру, яка заборонена Мінськими домовленостями. Зафіксовано також вогонь з танку та БМП.

На Луганському напрямку бойові дії точилися в районі населеного пункту Кримське. Там ворог застосовував по наших позиціях артилерію калібром 122 мм, 82-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю, а біля Луганського та Новозванівки обстріли були з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку під прицільним вогнем перебували захисники Мар'їнки, Авдіївки та Кам'янки.

На Маріупольському напрямку найгарячіше було у Водяному. Там російські найманці вели вогонь по наших позиціях зі ствольної артилерії та 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Позиції навколо Лебединського зазнали обстрілів з танку та 122-мм артилерійських систем. Також ворожа активність спостерігалася в районі населених пунктів Богданівка, Гнутове та Широкине.

Російські окупаційні війська 22 рази вдалися до прицільного вогню по наших позиціях, десять з яких – із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

"Внаслідок активних бойових дій один наш захисник загинув і 4 військовослужбовці отримали поранення", – підсумували у штабі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: