fbpx
Сьогодні
19:05 25 Чер 2018

99 днів голодування: Балуху стало зле

Стан здоров'я утримуваного в СІЗО окупованого Сімферополя українського активіста Володимира Балуха після 99-ти днів голодування різко погіршився.

Про це повідомила його адвокат Ольга Дінзе.

"У нього дуже сильні болі в області грудей і підлопаточній області. Швидше за все, сталося защемлення нерва", – сказала Дінзе в коментарі Крим Реалії після відвідування свого підзахисного в СІЗО Сімферополя.

За словами адвоката, Володимир Балух продовжує відмовлятися від їжі, тільки п'є воду.

Крім того, сьогодні політв'язень фізично не зміг піти на прогулянку через стан свого здоров'я. Вона припускає, що у засіданні щодо розгляду клопотання про умовно-дострокове звільнення він також не зміг би взяти участь.

Дінзе додала, що українця перевели в нову камеру. Сам Балух, за її словами, описав нове помешкання як "нормальне, ніяких проблем з іншими ув'язненими немає".

Володимир Балух 19 березня оголосив безстрокове голодування. Після місяця голодування він погодився вживати дві склянки вівсяного киселю і 50-70 грам житніх сухарів на день. 22 червня він перейшов на сухе голодування (відмова від їжі і води).

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: