fbpx
Сьогодні
19:55 25 Чер 2018

21 місяць у неволі: Сущенка в 7-й раз перевели в іншу камеру

Незаконно засудженого в Росії українського журналіста Романа Сущенка знову перевели в іншу камеру.

Про це Укрінформу повідомив громадський захисник українського журналіста Марк Фейгін, який відвідав у понеділок свого підзахисного.

"Насамперед хочу сказати, що Романа Сущенка перевели в іншу камеру, також на 4-му поверсі. Це, здається, вже сьоме його переміщення в Лефортово. Новий сусід – родом із Середньої Азії, таджик. Обговорили з Романом поточні новини. Сущенко дивиться новини по ТБ, читає "Новую газету". Насамперед говорили про те, що Людмилу Денісову вже два тижні не пускають до українських політв'язнів", – сказав Фейгін.

За його словами, Сущенко чекає на зустрічі з нею, приготував великого листа і йому є що сказати з різних приводів – з приводу обмінів, з приводу нестачі українським ув'язненим української ж преси. "Та й просто для Сущенка, який вже скоро 21 місяць знаходиться тут, важливо поговорити зі співвітчизником", – додав захисник.

Фейгін також сказав, що Сущенко із розумінням ставиться до того, що омбудсмену Людмилі Денісовій у даний момент більш важливо терміново потрапити до деяких інших українських політв'язнів, які знаходяться у більш складній ситуації.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: