fbpx
Сьогодні
16:58 24 Чер 2018

Український стартап розробив годинник, який дає поради як впоратися зі стресом

Український стартап Force Emotion розробив справжній антистресовий годинник EMtracker.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівний партнер Creative Quarter Ілля Кенігштейн.

Годинники показують рівень стресу користувача на підставі 20-і різних параметрів і дають науково обґрунтовані поради як впоратися зі стресом.

Для Android вже все працює, для iPhone поки що тільки тестова версія, але це питання декількох тижнів.

"Годинники називаються EMtracker і крім часу, автономно показують кроки, калорії, пульс і тиск. При підключенні до смартфона видно статистику сну. Але ще вони міряють і обчислюють тиск, визначаючи рівень стресу і даючи індивідуальні рекомендації. Творці проаналізували сотні патернів поведінки і на основі власних досліджень розробили систему, яка показує вам ваш стан і дає поради як впоратися зі стресом. База порад зараз близько 300, і всі вони науково обгрунтовані. Наприклад, рада "випийте гранатовий сік" – містить високу кількість вітаміну С, знижує кортизол. Або "убийся об стіну" (жарт)", – розповів Кенігштейн.

За його словами, годинник дуже красивий, виглядає круто, батарея 100 мА/год, тримає 10 днів активного і 30 пасивного. використання. Ціна – $ 88 (2288 грн).

"Рішення підходить для корпоративного сектора, тому що допомагає начальству боротися зі стресом співробітників. Як на мене – фішка must have для більшості українських компаній. Я б ще й депутатів змусив такі носити – вистачити як лохам світити Ulysse Nardin і TAG Heuer. А результати – лайв на сайт ВРУ з доступним архівом. В якому стані голосував", – написав Кенігштейн.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: