fbpx
Сьогодні
Відео 22:47 23 Чер 2018

Знятий у Києві рекламний ролик італійського бренду одягу Diesel отримав три "Каннських леви"

Рекламний ролик італійського бренду одягу Diesel, знятий у Києві, отримав три "Каннські леви" – нагороди провідного фестивалю реклами.

Про це повідомляє The Village Україна.

Саундтреком для відео "Go With the Flaw" стала пісня Едіт Піаф "Non Je ne regrette Rien".

Ролик відзначили призами у категоріях "режисура" ("Бронзовий лев"), продакшн-дизайн ("Бронзовий лев") та операторська робота ("Срібний лев").

За продакшн реклами відповідала київська студія Family Production. "Для нас це велика подія, – коментує The Village Україна генеральна продюсерка компанії Анастасія Буковська. – Це були досить складні зйомки, особливо у плані кастингу. Удвічі приємніше, що зусилля не виявилися даремними".

Ідея ролика в тому, що в кожної людини є свої недоліки, але цього не варто соромитися. Треба бути самим собою. Це навіть на рівні гри слів.

"Ідея належить рекламній агенції Publicis, а концепцію розробив французький продакшн Division і режисер Франсуа Русселе. Відповідальність Франсуа – й історія ролика. Із цим режисером ми вже працювали раніше у проекті Dior. Окрім того він має досвід співпраці з Nike", – коментував The Village Україна продюсер Family Production Микита Буковський.

У відео є кадри зняті на Подільсько-Воскресенському мосту у Києві. "Міст – це дуже поетичний образ. Це найбільш пам'ятна локація у кліпі, тому важливо було знайти для нього правильне місце. Режисеру він сподобався. Усі локації використали у первинному вигляді, з мінімальним використанням декорацій", – розповідає Микита Буковський.

Основна локація з монтажною кімнатою – це Національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Аеропорт відтворили за допомогою декорацій у Будівлі торгівлі на Львівській площі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: