fbpx
Сьогодні
19:34 23 Чер 2018

Восени у Львові презентують бренд "Українські Карпати"

В Україні зараз триває напрацювання спільного бренду "Українські Карпати", презентація якого відбудеться в жовтні у Львові.

Про це під час панельної дискусії "Сталий розвиток туризму у Карпатах: від візії до практичного втілення" в межах ІІІ Форуму місцевого розвитку в Трускавці заявив президент Національної туристичної організації України Іван Ліптуга, передає Укрінформ.

"Напрацювання спільного бренду зараз триває спільно з обласними державними адміністраціями та туристичними агенціями чотирьох областей", – сказав Ліптуга.

Загалом учасники форуму обговорили розвиток туризму в Карпатах. І перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус наголосив, що облрада ухвалила Програму розвитку гірських територій, яка забезпечує соціально-економічний розвиток карпатського регіону, зокрема туристичної галузі.

У свою чергу народний депутат Микола Княжицький презентував проект створення музейно-просвітницького Центру міжкультурного діалогу імені Вінценза в селі Криворівня Верховинського району.

"Кожен район Карпат є особливим, і всюди по-різному живуть люди, але Карпати насправді об'єднують усіх", – сказав він.

Заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак підкреслив, що у вересні в обласному центрі Закарпаття відбудеться перший кінофорум, присвячений можливостям розвитку Карпат.

"Можна збудувати готель, заасфальтувати до нього дорогу й чекати туриста, але він туди не поїде, тому що шукає ідентичності. Саме тому ми зараз робимо ставку на відродження традицій виноробства в Ужгороді", – повідомив Білак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: