fbpx
Сьогодні
18:31 23 Чер 2018

В Україні запрацював новий туристичний сервіс, де можна замовити тур в режимі онлайн

На українському ринку запрацював туристичний сервіс TripSee, де можна замовити тур в режимі онлайн.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Зараз світ дуже швидко розвивається і вже більшість покупок споживач робить в мережі Інтернет. Ми створили унікальну технологію в туристичному сегменті для українців, де клієнт зможе швидко та зручно обрати собі тур за актуальними цінами, безпечно зробити оплату і поїхати в довгоочікувану відпустку», – розповідає генеральний директор проекту Юлія Челікпазу.

Вона розповіла, що 80% людей, що виїздять з України, купують саме туристичні пакети, бо це найвигідніше. Але при цьому турпакет не можна було придбати чи забронювати в режимі онлайн, а потрібно було їхати до туроператора в офіс, аби підписати договір, здійснити оплату. Сервіс TripSee дає можливість споживачам придбати турпакети в режимі онлайн без переплат за актуальними цінами туроператорів просто в кілька кліків. Після підтвердження бронювання усі необхідні для подорожі документи будуть доступні у особистому кабінеті користувача на сайті та відправлені на електронну поштову скриньку.

Інформація щодо цін та вільних місць у готелях оновлюється на сайті кожні 15 хвилин, тому клієнтам обіцяють, що ціна на турпакет в реальності не відрізнятиметься від ціни, вказаної на сайті.

Онлайн-сервіс на цей момент об'єднує 6 провідних українських туроператорів і порівнює вартість того чи того готелю у кожному з них.

«Найпопулярнішими напрямками цього літа традиційно є Туреччина та Єгипет, а також Греція, Іспанія та Болгарія. Усього ж ми можемо запропонувати тури до близько 20-ти країн», – додала Юлія Челікпазу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: