fbpx
Сьогодні
12:51 23 Чер 2018

Реформування держслужби дозволить проводити якісну державну політику, - Порошенко

Фото АПУ

Президент Петро Порошенко впевнений у створенні в Україні політично незаангажованої державної служби. На цьому він акцентував у привітанні, розміщеному на сайті глави держави з нагоди Дня державної служби.

"Вже зараз ми можемо з упевненістю говорити, що створення професійної, політично незаангажованої державної служби – це реальність, а не далеке майбутнє", – зазначив президент.

При цьому Порошенко висловив надію, що комплексне реформування державного управління дозволить проводити якісну державну політику, гарантувати здатність гідно тримати стратегічний курс розвитку держави, оперативно реагувати на чутливі проблеми в суспільстві.

У свою чергу прем'єр-міністр Володимир Гройсман додав, що у процесі реформування державної служби Україна співпрацює з громадськими та донорськими організаціями.

"Ми залучаємо до урядових та інших державних структур молодих фахівців, які приносять в державну службу нові методи роботи і свіжі погляди на управлінські процеси. Наше завдання – системна реформа державного управління за зразком найбільш ефективних західних держав, і я впевнений, що разом нам вдасться її здійснити", – зазначив він у своєму привітанні, розміщеному на сайті уряду.

Нагадаємо, сьогодні, 23 червня, в Україні відзначається День державної служби. Це свято встановлено згідно з указом президента в квітні 2003 року. У цей день прийнято називати імена найкращих представників серед державних службовців України. Для цього проводиться спеціальний конкурс – "Найкращий державний службовець".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: