fbpx
Сьогодні
10:23 22 Чер 2018

Українка Цуренко перемогла найсильнішу російську тенісистку

Українська тенісистка Леся Цуренко виграла у росіянки Дарини Касаткіної на турнірі WTA у Бірмінгемі.

Про це повідомляє tenisua.org.

У матчі 1\8 фіналу кола Цуренко здобула вольову перемогу над шостою сіяною, 14-ю ракеткою світу Дарьєю Касаткиной з рахунком: 1:6, 6:3, 6:3.

Росіянка наразі є найсильнішою тенісисткою своєї країни та перебуває найвище зі своїх співвітчизниць у світовому рейтингу.

Українка подала 2 подачі навиліт і допустила 9 подвійних помилок, 6 з яких припали на першу партію. Свою перевагу киянка реалізувала з другого матчболу.

Цуренко здобула вже 5-ту перемогу над тенісисткою топ-20 в 2018 році. На її рахунку також перемоги над Ешлі Барті, Крістіною Младеновіч, Коко Вандевей і Магдаленою Рибариковою.

Це була друга очна зустріч між тенісистками. Першу в 2014 році в Ліможі також виграла українська тенісистка: 6-7 (4) 6-4 6-0.

За вихід до півфіналу Цуренко посперечається з Барборою Стрицовою їз Чехії. Суперниці раніше зустрічалися одного разу. У 2015 році в Нью-Хейвені перемогу здобула Цуренко.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: