fbpx
Сьогодні
Відео 18:09 22 Чер 2018

У Львові збудують найбільший в Україні ІТ-парк за $160 млн: анонсоване 14 тис. робочих місць

З 30 червня у Львові почнеться будівництво ІТ-парку вартістю $160 млн.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий на своїй Facebook-сторінці.

"30-го червня закладаємо капсулу і даємо старт одній з найбільших девелоперських інвестицій в галузі ІТ в Україні", – написав він.

Садовий додав, що завдяки ІТ-парку буде створено 14 тис. робочих місць.

ІТ-парк у Львові

Даємо старт одній з найбільших девелоперських інвестицій в галузі ІТ в Україні. Новий львівський ІТ-парк це: – 14 тисяч робочих місць;- Інвестиція 160 млн дол;- Новий Центр науки та корпус університету;- Локація: вулиці Стрийська-Чмоли-Луганська. Великий респект Володимиру Женчаку (засновнику та співінвестору ІТ-парку), Lviv IT Cluster та Посольству Канади в Україні, які проробили гігантську роботу і затягнули в Україну одного з найбільших девелоперів світу. Буде круто!

Posted by Андрій Садовий on Friday, June 22, 2018

Раніше у одного з учасників проекту Lviv IT Cluster розповідали, що до IT Park входитимуть шість восьмиповерхових офісних будинків, два бізнес-центри заввишки 22 і 12 поверхів, торговий центр з магазинами, супермаркетами та кінотеатром.

У майбутньому кварталі передбачені готель, відділення львівських університетів з лабораторіями та лекторіями, дитячий садок, підземний і наземний паркінг, зелена зона.

Девелоперами проекту стане Володимир Женчак, який раніше будував торговий центр Forum Lviv. Компанія Galereja Centre виступила інвестором проекту та планує в перший етап будівництва вкласти $95 млн.

Будівництво розраховане на наступні 10 років — це максимальний термін реалізації проекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: