fbpx
Сьогодні
18:25 22 Чер 2018

Російський омбудсмен хоче спочатку відвідати Вишинського, а потім Сенцова

Російський омбудсмен Тетяна Москалькова запропонувала своїй українській колезі спершу відвідати головного редактора РИА Новости-Украина Кирила Вишинського в Херсонському СІЗО, а потім українського режисера Олега Сенцова в російській колонії в Лабитнангі.

У відповідь уповноважена з прав людини Верховної Ради Людмила Денісова наголосила, що Сенцов вже голодує 40-ий день, і запропонувала спершу відвідати його.

Денісова після зустрічі з російською стороною написала: "Завершилася чергова зустріч із Уповноваженим РФ Тетяною Москальковою. Зустріч була непроста… "

Вона додала, що українська команда продовжує наполягати на першочергових відвідинах – Олега Сенцова, Романа Сущенка, Станіслава Клиха, Олександра Кольченка, Володимира Балуха.

Завершилася чергова зустріч із Уповноваженим РФ Тетяною Москальковою. Зустріч була непроста… Тетяна Москалькова…

Posted by Людмила Денісова on Friday, June 22, 2018

Раніше президенти України Петро Порошенко та Росії домовились про синхронні візити омбудсменів до в'язнів. Український омбудсмен перебуває в РФ з 14 червня, однак її відмовляють у зустрічі з українськими політв'язнями.

Сенцов голодує вже 40 день, Володимир Балух – 96 день. Київ наполягає на відвідинах бранців українськими лікарями, оскільки їх життя в небезпеці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: