fbpx
Сьогодні
Фото 14:26 22 Чер 2018

"Парк корупції" запрошує на безкоштовні екскурсії, які проведуть детективи НАБУ та представники ЄС

Цими вихідними всі охочі зможуть потрапити на безкоштовні екскурсії "Парком корупції", які проведуть детективи НАБУ, представники Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI), а також куратори і організатори проекту.

23 та 24 червня — останні вихідні, коли "Парк" працюватиме у звичайному режимі.

Відвідувачі парку побачать 10 залів, кожен з яких розповідає свою історію: про явище корупції, яке бере свій початок з давніх часів та існує до цього дня; про корупційні схеми та тих, хто їх ламає, про роботу антикорупційних органів та перші здобутки України у цій діяльності.

Також відвідувачі побачать гроші, що були виведені з України корупційними шляхами, та розглядатимуть вірус корупції "під мікроскопом": дізнаються, звідки взялась ця хвороба та які її симптоми, як корупція впливає на повсякденне життя кожного з нас і як боротися з нею. Крім іншого, відвідувачі парку зможуть побачити велетенський "золотий батон", який став символом корупції в Україні.

Парк корупції

Екскурсії безкоштовні й розраховані як на дорослих, так і на дітей.

Попередня реєстрація на екскурсії за посиланням. Кількість місць обмежена.

Щоб відвідати "Парк корупції", потрібно придбати квиток до Національного ботанічного саду імені М. М. Гришка. Всі кошти, виручені за квитки, будуть направлені на розвиток ботанічного саду.

Графік роботи: понеділок — п'ятниця з 15:00 до 21:00; субота — неділя з 10:00 до 21:00.

Роботу "Парку корупції" продовжено до 30 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: