fbpx
Сьогодні
22:28 21 Чер 2018

Технології майбутнього: Audi та Airbus тестуватимуть літаюче таксі

Audi й Airbus планують провести випробування літаючого таксі у місті Інгольштадті у рамках спільного проекту Urban Air Mobility.

Про це повідомляє прес-служба Audi.

«Ми вітаємо участь міста Інгольштадт і підтримку розвитку регіону в якості поля для випробувань повітряних таксі», – заявив генеральний директор Audi Брем Шот.

Проект Urban Air Mobility є частиною європейської ініціативи, в яку також входять інші міста, серед яких Женева і Гамбург.

За словами Шота, прийдешні випробування стануть новим викликом для так званої вертикальної мобільності.

«Підключення до мережі, електричні й автономні автомобілі зроблять міський транспорт комфортнішим і чистішим, а також заощадять місце – це означає поліпшення якості життя людей у містах», – зазначив він.

Як повідомляє Electrive, кінцевою метою проекту є початок ери літаючого таксі.

Для Audi розробка Urban Air Mobilityа означає створення літаючого транспорту на основі вже існуючого концепту, розробленого спільно з Airbus і Italdesign, а саме – «Pop.Up Next», двомісної каюти, яка може бути прикріплена до кузова автомобіля або льотного модуля, управління яким покладається на автономну систему, що сприймає жести й голосові команди.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: