fbpx
Сьогодні
22:03 21 Чер 2018

Купальний сезон у Києві: в КМДА назвали безпечні пляжі столиці

Киянам рекомендують купатися на 13 муніципальних пляжах столиці та відвідати 17 місць відпочинку біля води.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, у столиці можна купатися на пляжах: "Молодіжний", "Венеція", "Передмостна Слобідка", "Золотий", "Дитячий", "Райдуга", "Тельбін", "Центральний", "Веселка", "Вербний", "Пуща-Водиця", "Чорторий", "Галерний".

Проте комунальне підприємство "Плесо" не рекомендує купатися на "Тельбіні".

Також у столиці діє 17 зон відпочинку, де можливий відпочинок біля води без купання: "Довбичка", "Лісова", "Русанівська коса", "Березняки", "Верхня", "Наталка", "Редьчина", "Біла", "Міська", "Троєщина", "Алмазна", "Осокорки", "Сонячна", "Святошин", "Голуба", "Синєозерна", "Совська балка".

пляж

Повідомляється, що у 2017 році міжнародну екологічну відзнаку "Блакитний прапор" мали пляжі: "Дитячий", "Золотий" і "Пуща-Водиця". У 2018 році цей сертифікат також отримали "Венеція", "Молодіжний", "Галера" та "Веселка".

"Блакитний прапор" – міжнародна нагорода, якою з 1987 року щорічно відзначають пляжі, що відповідають 32 критеріям та вимогам. Оцінюється якість води, комфорт, безпека на пляжі, екологічний менеджмент, заходи екологічної освіти, рівень рекреаційного сервісу тощо.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: